•   We use own and third party cookies to improve your user experience and our services, analyzing users' browsing in our website. If you continue browsing, we will consider that you consent to its use. You can get further information in our Cookies Policy
  •   You have to sign in to interact with the Goteo community

Conjuntament. Fent possibles els projectes socials a Barcelona

By: Manuela Frudà 27 | 10 | 2017 Barcelona, Conjuntament, Calls, crowdfunding, ESS, impacto social, matchfunding

El passat dilluns 23 d'octubre la Fundación Goteo, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, va llançar una nova convocatoria de matchfunding, que aquesta vegada es dirigeix a la ciutat de Barcelona i als seus barris.

Conjuntament impulsará projectes socials i iniciatives vinculades als àmbits del desenvolupament econòmic de proximitat, dins de la fórmula del matchfunding. El programa, per tant, compta amb una bossa de fins a 96.000€ aportada per la Fundació Goteo per a complementar les aportacions monetàries individuals, que realitzi la ciutadania als projectes durant les seves campanyes de crowdfunding. Aquesta aportació multiplicadora és el matchfunding i funciona amb la següent formula: per cada € que la ciutadania doni als projectes, la Fundació Goteo sumarà un € més i en temps real.

L’objectiu de Conjuntament és afavorir la posada en marxa i/o l'impuls de fins a 24 projectes de les següents modalidats:

1. Emprendedoria social de proximitat:
Adreçat a projectes emprenedors amb vessant social, que fomentin la creació d’activitat socio-econòmica en els territoris on actuen, per a resoldre les necessitats de la població a través de la innovació i la intel·ligència col·lectiva.

2. Economies comunitàries i col·laboratives procomú:
Adreçat a cooperatives de consum agroecològic, xarxes d’intercanvi i bancs del temps, projectes de moneda social, horts comunitaris, experiències d’habitatge cooperatiu, projectes de provisió comunitària de cures, grups de criança compartida, i molt més.


Per a presentar la teva proposta has d'omplir el formulari de projecte habilitat a la pàgina web de la convocatoria i recorda que és imprescindible enviar-ho a revisió. El termini de recepció de les propostes es tanca a les 15h del dia 4 de desembre 2017, i els noms dels projectes seleccionats es coneixeran abans del dia 24 de gener 2018.

Els seleccionats rebran un assesorament personalitzat, per part de l'equip Goteo, abans i durant les seves campanyes; a més participaran en un taller enfocat en treballar els seus plans de comunicació, que tindrà lloc el 8 de febrer 2018.

Vols saber-ne més? Entra aquí i descobreix què podem fer Conjuntament :)

Comments

This post has no comments

Projects