Finished 03 / 04 / 2017
Funded!
Received
$ 4,247
Minimum
$ 4,065
Optimum
$ 9,226
134 Backers
Contributing $ 10
Llibre epub
"Descolonitzar la ment" en epub i agraïments personalitzats.
> 09 Backers
Contributing $ 20
Llibre + Club de lectura
El llibre "Descolonitzar la ment" i podràs participar en un Club de Lectura.
> 39 Backers
Contributing $ 28
Llibre en paper + llibre en digital + discurs d'aleksiévitx + club de lectura
El llibre en paper i en epub, per a la vostra comoditat i per poder llegir on vulgueu. També podreu participar gratuïtament a un club de lectura.
> 04 Backers
Contributing $ 32
Llibre + samarreta "Don't obey, read" + club de lectura + Llibreta 9x15cm
S'apropa l'estiu (?) i necessiteu aquesta samarreta. També us enviarem el llibre. :) Podràs participar a un club de lectura. Llibreta 9x15 cm.
> 49 Backers
Contributing $ 40
Llibre "Descolonitzar la ment" + "Somnis en temps de guerra" + póster 'Llegir ens transforma" + Llibreta 10x15mm
Els dos llibres que hem publicat del mateix autor: Ngugi wa Thiong'o. També el póster i la llibreta de Raig Verd.
> 12 Backers
Contributing $ 48
Llibre signat per l'autor
Perquè ets un lector compromès amb la nostra editorial i t'ho pots permetre, vols donar-nos una empenteta. Nosaltres t'ho agraïrem eternament i tu sabràs que participes en el desenvolupament d'un projecte que desitja ampliar l'espai per al pensament crític. I tindràs el llibre signat al maig en la visita de l'autor!
> 10 Backers
Contributing $ 64
llibre signat per l'autor + samarreta "don't obey read" + agraïment al llibre
Agraïments eterns de l'editorial, llibre signat per l'autor i la samarreta de l'estiu!
> 04 Backers
Contributing $ 150
Pack librerias
15 exemplars amb un descompte especial i agraïment al llibre amb el logo
> 02 Backers

About this project

Publicació del llibre en català
Task Minimum Optimum
Traducció al català
Traducció del llibre
$ 4,065
Correcció
Correcció del llibre
$ 668
Impressió
Impressió del llibre
$ 1,926
Avançament autor
Pagament de l'avançament de drets d'autor.
$ 642
Disseny
Pagar foto de la portada i disseny de la coberta
$ 642
Despatx
Maquetació, promoció i difusió del llibre.
$ 1,284
Total $ 4,065 $ 9,226
Necessary
Supplemental

General information

Publicació del llibre "Descolonitzar la ment" de Ngugi wa Thiong'o. El llibre és un conjunt d'assajos sobre política cultural. En ell pretén desplaçar de la literatura la càrrega del racisme i del prejudici posimperialista. Thiong'o és professor de la Universitat de Califòrnia. Va ser empresonat i va viure a l'exili per culpa de les seves dures crítiques al colonialisme britànic.

Per entendre el colonialisme i poscolonialisme a l'Àfrica cal llegir a Thiong'o, sobretot per entendre-ho des de la mirada del colonitzat.

El fil conductor d'aquestes conferències és, entre d'altres, el paper de la llengua en la construcció de la identitat nacional, cultural, social i històrica

Main features

Aquest llibre forma part de les diverses publicacions que farem a Raig Verd d'aquest autor. Ens interessa el seu pensament per parlar del colonialisme des de l'Àfrica i també per parlar de les lluites i les resistències culturals de les minories envers l'opressor.

Why this is important

El llibre va dirigit a qualsevol lector interessat en el desenvolupament de la cultura més enllà dels plantejaments institucionals o governamentals. Les decisions preses per la comunitat són decisives en el desenvolupament de la seva cultura. L'elecció de la llengua n'és un exemple, Thiong'o ens recorda que l'anglès no és una llengua africana.

Goals of the crowdfunding campaign

El projecte ens ajudarà a finançar una part de la producció del llibre però també ens ajudarà a reduir el risc del projecte. A Raig Verd busquem maneres de connectar amb els nostres lectors i aquesta també ens sembla una bona manera de fer-ho. Els lectors decidiran si volen que publiquem aquest llibre i si els agrada la feina que estem fent a l'editorial.

Team and experience

Som una editorial independent que té un catàleg fort i divers. Vam nèixer al 2011 i vam publicar el nostre primer títol el 2012. El nostre primer títol de narrativa va guanyar el Premi Llibreter i el primer títol d'assaig el Premi Nobel. Som tres persones a mitja jornada però col·laborem amb molts autònoms, autors, traductors, dissenyadors, il·lustradors, correctors. L'editora i fundadora és Laura Huerga.

Social commitment