L'AGLÀ, un projecte d'educació viva a la Garrotxa

Carrer d'Olot, 22, Tortellà, Girona, Espanya
Finished 26 / 08 / 2017
Funded!
Received
€ 3.940
Minimum
€ 3.728
Optimum
€ 4.878
86 Backers
Contributing € 13
El nostre més sincer agraïment + ESMENT del teu nom a la web de l'Aglà
El nostre més sincer agraïment + ESMENT del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (sempre que hi estiguis d'acord)
> 14 Backers
Contributing € 20
Punt de llibre + esment del teu nom a la web de l'Aglà
Punt de llibre elaborat pels nens, nenes i families de l'Aglà + esment del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (sempre i quan hi estiguis d'acord)
> 22 Backers
Contributing € 40
Quota d'alta de soci + esment del teu nom a la web de l'Aglà
Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 08 Backers
Contributing € 50
Invitació a la Festa d'inauguració del NOU espai de l'Aglà
Invitació per a dues persones a la FESTA d'inauguració del nou espai de l'Aglà que es farà al pròxim mes d'octubre del 2017 + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades que oferim durant el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 17 Backers
Contributing € 60
Quota d'alta de soci + invitació a una de les xerrades
Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades sobre criança i pedagogia (a escollir) que oferim en el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 03 Backers
Contributing € 80
Invitació a passar un dia lectiu a l'Aglà
Invitació a passar un dia lectiu a l'Aglà acompanyat d'algun familiar i algun membre de l'equip pedagògic + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades del curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 05 Backers
Contributing € 250
Mecenes
Invitació per dues persones a SOPAR a la cooperativa CANADENCA d'Olot amb l'equip pedagògic de l'Aglà + invitació per a dues persones a la festa d'inauguració del nou espai de l'Aglà + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades que oferim durant el curs 2017-18 + esment a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 02 Backers

About this project

L'Aglà, an alive education project in la Garrotxa (Catalonia), is growing and is moving to a bigger place, but it needs refurbishing! We need your help to accomplish that!!!
Material Minimum Optimum
Porta, finestres doble vidre i marcs de fusta
Cal canviar els tancaments de la nau, ja que els actuals estan trencats o no n'hi ha.
€ 300
Planxes de pladur pel doble sostre
Cal aïllar el sostre per a una millora en l'eficiència energètica
€ 850
Maons, ciment,sorra i guix
Per a la construcció de la doble paret de cara nord que cal aïllar tèrmicament.
€ 250
Parquet, sòcol i aïllant
El terra és de ciment rugós i és molt brut . Cal aïllar el terra també.
€ 700
Fustes i tornilleria varia
Per a construir material i estructures variades
€ 250
Pintura
Per a les parets
€ 150
Cables, endolls i tubs (llum i aigua)
Per a la instal•lació de llum i aigua
€ 200
Lavabo i pica
Per instalar un lavabo complet adaptat a les necessitats dels infants
€ 110
Material per a lecto-escriptura
Material estructural per a la lectoescriptura (preferentment de segona mà o autoconstruit)
€ 200
Material de matemàtiques
Material estructurat per a l'aprenentatge de les matemàtiques (preferentment de segona mà o autoconstruit)
€ 250
Espai psicomotricitat
Espatlleres i matalassos i altres
€ 300
Cadires i taules petites
Pel menjador i altres espais (de segona mà o autoconstruits)
€ 80
Sorra i material divers
Pales, cubells, politges, etc...Pel sorral
€ 70
Material no estructurat
material divers per a l'aprenentatge autònom i vivencial i per les diferents propostes (gronxador-niu, construccions, instruments varis, joc simbòlic, etc)
€ 250
Task Minimum Optimum
Instal•lació aigua i llum
Cal que ho faci algú amb experiència sempre amb la nostra ajuda
€ 100
Instal•lació lavabo i pica
desaigues, i connexions varies...Cal que ho faci algú amb experiència amb la nostra ajuda
€ 100
Aïllament paret nord
Cal que ho faci algú amb experiència amb la nostra ajuda
€ 150
Comissions Goteo i Banc
Comissio del 4% de Goteo i comissió del 0,8% del banc
€ 178
Infrastructure Minimum Optimum
Mobiliari variat
Preferentment de segona mà i/o autoconstruits
€ 200
Estufa de llenya+tubs
Per escalfar l’espai
€ 190
Total € 3.728 € 4.878
Necessary
Supplemental

General information

The Agla Project is growing and we need to move to a bigger and better equipped space. We had to leave “El Roure”, the space that saw as grow and flourish with love. At the moment we are located in Tortella, while we are waiting for the new space, which is situated in the countryside, to be ready for the new school year!

In Agla we accompany children from 1 to 6 years old, with respect and love, trying to cover their basic needs. The project was born in September 2015 in a small setting, but now we are growing fast and we need a bigger space to allow this project to expand.

Agla belongs to CRIA Association, which follows a respectful and loving way of raising children at their own pace.. Within this association, there is a group focused on conscious upbringing and maternity, and they organise educational talks, workshops for families and other activities around this topic. We want to continue growing next to the families and their children that want to share this wonderful journey with us!

We have found the perfect place in Tortella. It is a 90m2 unit with a garden and it is located close to the forest and nature. But it needs refurbishing first! We need to make a good water and light installation, paint, properly isolate the ceiling, put parquet flooring, refurbish the toilet so it is adapted to the children’s needs, and in the garden area we want to create a sandy area and instal a wooden structure for the kids to play.

We are going to work towards achieving this goal together with the families, the teachers, and friends of the project. But we alone cannot afford all these changes, and for that is that we ASK for your ECONOMIC INVESTMENT. Any amount you can afford to invest in our project will be highly appreciated.

Thank you very much!!!

Description of the project. Main features, strengths and differentials.

L'Aglà necessita CRÉIXER per poder donar cabuda a totes les noves famílies que s'acosten al projecte interessades en una educació respectuosa, no directiva i vivencial per als seus fills i filles.
Tenim un espai molt xulo però que ara cal arreglar perquè tot això sigui possible.
Un espai amb molta llum natural que hem d'aïllar tèrmicament (tancaments, paret i sostre doble), posar terra de parquet, construir un lavabo, posar-hi una bona estufa de llenya...
Cal equipar-lo amb material divers per a cobrir les necessitats dels infants (espai psicomotricitat, joc simbòlic, aprenentatge estructurat, cuina i menjador,...).
L'exterior també cal arreglar-lo i posar-lo ben bonic!
Tot això per aconseguir un espai acollidor, que cobreixi totes les necessitats actuals del projecte d'educació viva de l'Aglà. Així que els infants puguin desenvolupar-se com a sers únics que son, acompanyats d'una manera respectuosa, cuidant la part emocional i acollint totes les necessitats bàsiques amb presència, amor i cura.
Tanmateix, serà la seu de l'associació CRIA, a través de la qual organitzem xerrades pedagògiques, tallers, cursos i altres trobades en família per a compartir i divulgar tota informació pel que fa a la criança respectuosa, el qual creiem bàsic per trobar moments de presència i calma cap als infants i cap a un mateix dins el sistema actual i així anar sembrant llavors pel canvi!

Why this is important

La nostra MOTIVACIÓ principal és que entenem els primers anys de vida com a fonamentals per a la construcció de sers emocionalment sans. Ens mou poder acompanyar entenent que tots els sers tenim una necessitat innata d'aprendre a través del moviment, del joc i de les relacions. Per això, creiem en la creació d'espais on s'afavoreix l'autonomia, l’autoregulació i la presa de decisions, entre d’altres, per tal de poder auto construir-nos la pròpia manera de veure i viure al món.
A l'Aglà oferim acompanyament als infants de 1 a 6 anys, a totes les famílies les quals valoren i vibren amb aquesta mirada i es vulguin implicar en l'educació dels seus fills i filles. Entenem l'educació com un flux entre infant, família i escola on la comunicació i l'entesa es clau perquè es donin aquests processos de vida.
Amb tot, aquest projecte vol acollir les necessitats de l'Aglà, l'associació CRIA i espai de criança, que s'extrapolen a pares, mares, avis, tiets, i tot tipus de persones que sentin el compromís social i que vulguin un canvi educatiu per caminar cap a una educació viva i respectuosa amb els ritmes individuals de cada ser.

Goals of the crowdfunding campaign

L'objectiu principal ara és poder arreglar l'espai i adequar-lo per a iniciar el nou curs 2017-2018 de l'Aglà amb totes les famílies implicades i les noves que arriben. Ara comptem amb 5 famílies i al setembre s'incorporen 5 o 6 de noves, amb això és imprescindible disposar d'aquest espai més gran i amb més possibilitats per acompanyar adequadament a tots els infants.
Les obres i reformes en els interiors, com l'aïllament de la paret i del sostre, col•locar finestres i portes, el terra de parquet, la construcció d'un lavabo complet, adquirir el mobiliari i material adequat, i les reformes dels exteriors (construcció d'un sorral, unes estructures de fusta per grimpar, arreglar el safareig...) son algunes de les primeres accions que cal dur a terme per poder començar el nou curs en aquest espai acollidor.
Necessitem del vostre suport i les vostres aportacions per poder CRÉIXER!!
Moltes gràcies

Team and experience

Tan l’equip pedagògic com les famílies del projecte de l'Aglà som ben conscients de la necessitat de poder tenir un espai segur i relaxat on cuidar dels infants per tal que puguin desplegar i desenvolupar tot el potencial de vida. Fa un any vam arreglar un espai d'una masia amb tota la voluntat i l'entusiasme, i ara ens trobem que el projecte vol créixer i hem de reformar un espai més gran i adequat a les necessitats del pròxim curs per acollir totes les famílies interessades.
Som persones que ens entreguem amb amor i amb moltes ganes de fer coses! Comptem amb famílies que ens movem per reciclar material, amb bio constructors, pintores, fusters, artistes, ...tots amb molta creativitat i imaginació per fer les tasques d'una manera senzilla i prometedora.

Social commitment