Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Finished 28 / 11 / 2017
Funded!
Received
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
Optimum
€ 27.510
434 Backers
Contributing € 5
Reconocimiento
Reconoceremos tu aportación al documental mostrando tu nombre en los créditos del documental y en la web del Tot Inclòs.
> 14 Backers
Contributing € 10
Visualización on-line + Reconocimiento
Aparte de reconocer tu aportación al documental, te pasaremos un enlace, después del estreno oficial, para que puedas visualizar el documental on-line.
> 95 Backers
Contributing € 20
Entrada estreno oficial + Reconocimiento
Aparte del reconocimiento, te daremos una entrada para asistir al estreno del documental.
> 100 Backers
Contributing € 25
Aparte del reconocimiento, te daremos una entrada para asistir al estreno del documental.
Aparte del reconocimiento y la posibilidad de ver el documental en la red, te llevarás tres postales diseñadas por Pau Oliver para las jornadas «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».
> 26 Backers
Contributing € 30
Póster + visualización on-line + Reconocimiento
Aparte del pertinente reconocimiento y la posibilidad de ver el documental en la red, te daremos un póster a elegir entre: la ilustración de alguna de las 4 portadas, el “Hara-Guiri”, el “Benvingut Turisme Insostenible” y el propio póster del documental.
> 18 Backers
Contributing € 40
Bolsa de tela + visualización on-line + Reconocimiento
Aparte de la posibilidad de ver el documental en la red y del merecido reconocimiento, te obsequiaremos con una bolsa de tela con el diseño del “Hara-Guiri”.
> 49 Backers
Contributing € 50
DVD + Reconocimiento
Aparte del reconocimiento, te daremos una copia del DVD del documental.
> 48 Backers
Contributing € 100
Lote completo + Entrada estreno oficial + Reconocimiento
Aparte de reconocer tu apoyo y asistir al estreno oficial del documental, te ofreceremos un lote completo de productos: tres postales, un póster, una bolsa de tela y el DVD del documental.
> 52 Backers
Contributing € 500
Proyección del documental
Para aquellas personas o entidades que apoyen este documental con una de las recompensas más alta, nos ofrecemos para co-organizar una proyección del documental en su pueblo o ciudad.
> 01 Backers
Contributing € 1.000
Productora asociada + proyección del documental
Para aquellas personas o entidades que apoyen este documental con la recompensa más alta, su nombre aparecerá en los créditos del documental como productora asociada (en el caso de ser un colectivo/organización, aparecerá el logotipo). Aparte, nos ofrecemos para co-organizar una proyección del documental en su pueblo o ciudad.
> 01 Backers

Entrem dins la darrera setmana de la primera fase: falten menys de 3.000€!

12 | 10 | 2017
Entrem dins la darrera setmana de la primera fase: falten menys de 3.000€!
Ja som 277 les persones i col&middot;lectius que hem decidit cofinan&ccedil;ar el documental <i>Tot Incl&ograve;s</i>, arribant a cobrir la xifra de 11.130&euro;, un 79% del necessari. Encara <b>ens falten 2.835&euro;</b> per assolir el pressupost m&iacute;nim. Per tant, amb unes aportacions similars a les que hem tingut fins el dia d&rsquo;avui, <b>necessitem poc m&eacute;s de 70 cofinan&ccedil;adores</b>.

&nbsp;

Els darrers dies la recaptaci&oacute; ha tornat a afluixar una mica, situant-nos sota el llindar ideal de recaptaci&oacute; (veure imatge). Per tot aix&ograve;, avui entrem en <b>el moment cr&iacute;tic de la campanya</b>: ja sols queda <b>una setmana per acabar la primera fase</b> (el dimecres 18 d&rsquo;octubre ser&agrave; el darrer dia), pel que <b>necessitem arribar al pressupost m&iacute;nim</b> i garantir que podem tirar endavant el documental. Recordeu que, <b>si no assolim la xifra dels 14.000&euro;</b>, no rebrem cap diners, pel que <b>perdr&iacute;em els m&eacute;s d&rsquo;11.000 &euro;</b> recaptats a dia d&rsquo;avui. En tal cas, el projecte perillaria ja que no ens veiem capaces d&rsquo;obtenir tal quantitat de diners per altres vies; per tal de garantir la independ&egrave;ncia i llibertat del projecte, no som partid&agrave;ries de subvencions, ni p&uacute;bliques ni privades. &Eacute;s a dir: <b>necessitem una darrera sempenta ben forta</b> per assegurar-nos la posada en marxa del projecte. Per aix&ograve; tornem a rec&oacute;rrer a vosaltres.

&nbsp;

Per tant, si pensau <b>fer una aportaci&oacute; econ&ograve;mica</b> i encara no l&rsquo;heu feta, <b>ara &eacute;s l&rsquo;hora</b>! Per contra, si ja l&rsquo;has feta o vas malament de diners i no pots fer-ne, <b>informa sobre el projecte</b> a aquelles persones que puguin estar interessades, o pitja a aquelles que et digueren que aportarien. A continuaci&oacute; teniu els enlla&ccedil;os per compartir el projecte; tamb&eacute; podeu seguir &ndash;o recomanar&ndash; els nostres perfils a les xarxes socials:

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

<ul class="list-bullet1">
  <li>
    Goteo: <a href="https://ca.goteo.org/project/tot-inclos">https://ca.goteo.org/project/tot-inclos</a></li>
</ul>

<ul class="list-bullet1">
  <li>
    Web: <a href="http://totinclos.cat/">http://totinclos.cat/</a></li>
</ul>

<ul class="list-bullet1">
  <li>
    Teaser: <a href="https://youtu.be/HsmMZIjCGH8">https://youtu.be/HsmMZIjCGH8</a></li>
</ul>

<ul class="list-bullet1">
  <li>
    Facebook: <a href="https://www.facebook.com/totinclosmallorca">https://www.facebook.com/totinclosmallorca</a></li>
</ul>

<ul class="list-bullet1">
  <li>
    Twitter: <a href="https://twitter.com/tot_inclos">https://twitter.com/tot_inclos</a></li>
</ul>

&nbsp;

Gr&agrave;cies de nou!

&nbsp;

Que passeu un bon pont &ndash;si en teniu&ndash;!

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario