Volem que el Bruc neixi a casa

  • Location Colonia Güell, España
Finished 29 / 05 / 2018
Funded!
Received
€ 2.890
Minimum
€ 2.420
Optimum
€ 3.000
70 Backers

Contributing € 5

Una xapa de l'EntreMares i el nostre etern agraïment

Per tu segurament 5€ no són gran cosa, per nosaltres és un granet d'arena que ens permetrà complir el nostre somni, és per això que mereix un agraïment especial i una petita recompensa.

> 03 Backers

Contributing € 10

Tote Bag i xapa de l'EntreMares

Per tu segurament 10€ no són gran cosa, per nosaltres és un granet d'arena que ens permetrà complir el nostre somni, és per això que mereix un agraïment especial i una petita recompensa.

> 04 Backers

Contributing € 15

Pack de 10 tovalloletes de bambú

La meravellosa Gemma Guillamón, de Porteo Natural, ens dóna un pack de tovalloletes orgàniques de bambú, per a tot tipus d'usos.. No les trobareu a un preu inferior! Aprofiteu aquesta ocasió i així ens ajudeu!

www.porteonatural.com

> 01 Backers

Contributing € 15

Collaret de lactància de Miss Trocitos i Tote Bag de l'EntreMares

L'Esther, de MIss Trocitos ( la podeu seguir a fb i instagram) fa unes coses precioses, entre elles aquests collarets de lactància, fets amb silicona alimentària lliure de tòxics, cotó 100% i fusta sense tractar. A més, et regalo una tote bag amb el logo de l'EntreMares. I tindràs també el nostre infinit agraïment.

fb: @misstrocitos
instagram: @miss_trocitos

> 06 Backers

Contributing € 20

Tira de xumet i bossa multiusos de Siu- Siu Handmade

La Clara, de Siu-Siu, fa unes coses a mà preciosíssimes, i ens cedeix per la campanya les tires de xumet i bosses per a portar el que vulgueu, roba de recanvi, tovalloetes, joguines, etc... Teles precioses i cosit tot a mà i amb molt d'amor.

> 05 Backers

Contributing € 20

Plaça a qualsevol taller que s'imparteixi a l'EntreMares ( menys els tallers de Matriusques)

A l'EntreMares, regularment impartim tallers de temàtiques relacionades amb la maternitat i la criança. Si agafes aquesta recompensa, tindràs una plaça al taller que escullis, per a dues persones adultes i un bebè. Aquest val no caduca.

> 05 Backers

Contributing € 25

Collaret de Lactància+ Mossegador de Miss Trocitos i Tote Bag de l'EntreMares

L'Esther, de Miss Trocitos ( la podeu seguir a fb i instagram) fa unes coses precioses, entre elles aquests collarets de lactància i els mossegadors, fets amb silicona alimentària lliure de tòxics, cotó 100% i fusta sense tractar. A més, et regalo una tote bag amb el logo de l'EntreMares. I tindràs també el nostre infinit agraïment.
fb: @misstrocitos
instagram: @miss_trocitos

> 01 Backers

Contributing € 30

Visita d'una hora amb l'Alba Núñez, la fisioterapeuta de l'EntreMares.

L' Alba és la fisioterapeuta del centre i ens cedeix també algunes sessions de fisioteràpia i/o una consulta de sòl pèlvic ( 1/2h) a qui agafi aquesta opció de recompensa.

> 04 Backers

Contributing € 30

Taller " Les veus que hi ha dins una mare", impartit per Matriusques, dones, mares i famílies.

Una plaça en aquest taller de 3 hores apoximadament on es tracten emocions com la ràbia, la por, la pena, etc... a través de tècniques de mindfulness. Taller impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 01 Backers

Contributing € 32

Un mes de ioga per a embarassades, ioga amb mares i nadons o abdominals hipopressius, amb i sense nadons.

Vols provar durant un mes sense compromís alguna d'aquestes classes? A l'EntreMares en fem, en diferents horaris. Per tu o per algú que coneguis que hi pugui estar interessat/da.

> 10 Backers

Contributing € 35

Fular elàstic Boba Wrap

La meravellosa Gemma Guillamón, de Porteo Natural, ens dóna un fular elàstic per a portejar els vostres nadons. No el trobareu a un preu inferior si no és de segona mà! Aprofiteu aquesta ocasió i així ens ajudeu!

www.porteonatural.com

> 01 Backers

Contributing € 35

Curs de "Maternitat plena. Mindfundless per a mares i pares". Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. ( 3 hores)

Un curs de 3 hores per a pares i mares, impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 00 Backers

Contributing € 40

Dues sessions d'acupuntura a càrrec de La Flor dela Vida Matronas

Les meravelloses Chiara i Gaia Capece, a part de ser les llevadores que ens acompanyaran al naixement del Bruc, són acupuntores i ens han ofert dues sessions d'acupuntura per afegir a les recompenses :)

> 02 Backers

Contributing € 50

Sessió de Belly painting ( pinta panxes) per a embarassades. Per Belén Doula Barcelona

La meva amiga i gran doula, pinta panxes, entre moltes altres coses, i ens dóna una sessió per a una embarassada que vulgui pintar-se la panxona. Jo m'encarrego de fer-vos les fotos, donar-vos-les en format digital i imprimir-ne una en paper fotogràfic de qualitat, la que més us agradi.

> 00 Backers

Contributing € 50

Torre d'aprenentatge DIY

Vols una torre d'aprenentatge per a què el teu fill o filla puguin enfiar-se i ajudar-te, per exemple, a cuinar? Has vist que són caríssimes però que hi ha maneres de fer-les tu mateix/a? No tens temps? No tens gràcia? No tens ganes de fer-la? Si agafes aquesta recompensa nosaltres te la fem. Per a nens i nenes dels 18 mesos aprox. fins que ja no hi càpiguen!

> 05 Backers

Contributing € 50

Nova donació! Un calendari Waldorf de part de La Llar dels Encants- pare de dia

El Xavi i la Sam de la LLar dels Encants- pare de dia s'han posat en contacte amb nosaltres per col.laborar a la campanya i oferir-nos un calendari Waldorf al natural. Així que ja ho sabeu... és preciós i una gran eina lúdico-pedagògica per a infants.

Fb @lallardelsencantsmareparededia
web lallardelsencants.blogspot.com.es

> 01 Backers

Contributing € 55

Val per a una sessió al Room Escape " El secret de Sant Jordi" per a un grup de 2 a 4 persones.

El Room escape "El Secret de Sant Jordi" està situat a la ciutat de Vic, en el bell mig del barri medieval, al costat de la Plaça Major. Una experiència que els i les amants d'aquesta activitat no oblidareu segur.

http://www.fluwimoci.cat/ca/el-secret-de-st-jordi

> 00 Backers

Contributing € 60

Val per una sessió al Room Escape "El Pou" per a un grup de 2 a 4 persones

El Room escape El Pou està situat a la ciutat de Vic, al bell mig del barri medieval, al costat de la Plaça Major. Una experiència que els i les amants d'aquesta activitat no oblidareu segur.

http://www.fluwimoci.cat/ca/el-pou

> 00 Backers

Contributing € 100

Quadre de Buda

És una obra única i original, feta per un fotògraf i artista que es vol mantenir en l'anonimat, que me la dóna per poder contribuir a la causa. Segur que queda molt bé al teu menjador o al teu local. Mides: 49x69.

> 01 Backers

Contributing € 100

Taller sobre "Embaràs conscient" impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. (7.5 hores)

Un taller de 7.5 hores per a parelles embarassades, impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat. Més info a : https://matriusques.com/embaras-conscient/

> 00 Backers

Contributing € 120

Un programa de dues sessions individualitzades per aprendre a gestionar les pors. Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. (2 hores)

Un programa de 2 sessions individualitzades per a aprendre a gestionar les pors (o altres emocions) de la maternitat a través del sistema de "Les veus que hi ha dins d'una mare". (2h.) Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 00 Backers

Contributing € 150

Una sessió de fotografia durant l'embaràs, realitzada per les noies de XS- Arte visual

Amb aquesta recompensa tindràs una sessió de fotografies de l'embaràs amb la teva parella ( si així ho desitges). Es lliuren totes les fotografies on n' hi ha incloses 15 de retocades amb photoshop + la que tu escullis impresa en paper fotogràfic.

> 00 Backers

Contributing € 160

Una sessió de fotografia NewBorn, realitzada per les noies de XS- Arte Visual

Amb aquesta recompensa tindràs una sessió de fotografies amb el teu nadó i la teva parella ( si així ho desitges). Es lliuren totes les fotografies on n' hi ha incloses 15 de retocades amb photoshop + la que tu escullis impresa en paper fotogràfic.

> 00 Backers

70 Backers

0 collaborators

Show backers

La marietta

Patron
Donation
€ 5
Donation
€ 20
Support message:
Mucha suerte Julia, lo vas a conseguir! no sabía que estabas embarazada, enhorabuena!!!
Donation
€ 20

Yayos

Member
Donation
€ 250
Donation
€ 50
Support message:
Ànims, família! Cada vegada queda menys! Una abraçada!
Donation
€ 30
Donation
€ 50
Donation
€ 35
Donation
€ 15
Donation
€ 5
Donation
€ 15
Support message:
Força!! Ja esteu a punt d'assolir-ho :)
Donation
€ 40
Donation
€ 50
Anonymous

Anonymous

Member
Donation
€ 25
Support message:
😘😘😘
Donation
€ 40