CEL. Catàleg d'Experiències Lúdiques

Contributing € 10
FORMA PART D'AQUESTA AVENTURA (NIVELL 1)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Ajuda'ns a facilitar que hi hagin més jocs a les aules. Quina millor recompensa que educar jugant! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 14 Backers
Contributing € 20
LA BOSSA DE JOCS (NIVELL 2)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Sentir-se bé ajudant amb aquest projecte és una bona opció, però i si et pots emportar una magnífica bossa exclusiva per poder portar els teus jocs a classe o allà on vulguis? També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 15 Backers
Contributing € 30
LA SAMARRETA FRIKI (NIVELL 3)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Vols poder presumir de participar d'aquest projecte? Aquesta és la teva opció, una magnífica samarreta il·lustrada per Joan Tretze, amb lema sobre jocs i educació! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 16 Backers
Contributing € 40
HO VULL TOT! (NIVELL 4)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Sempre t'ha costat triar? No hi ha problema! Bossa i samarreta per a tu! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 27 Backers
Contributing € 45
SESSIÓ DE JOCS
Per a mestres en actiu. Vine a jugar a un o més jocs i trobar entre tots les aplicacions a l'aula! Sessions de 4 a 6 participants. El nostre mag no ha aconseguit encara el sortilegi de teleportació, per la qual cosa farem una invocació a Barcelona abans d'acabar 2018. (esperem que no faci pifia!) També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 02 Backers
Contributing € 55
TALLER D'APRENENTATGE BASAT EN JOCS
Per a mestres en actiu i estudiants. Cerques la màxima experiència i coneixement? Ets d'aquests/es? Tenim allò que busques: vine a un taller sobre Aprenentatge Basat en Jocs impartit pels mags (ehem, mestres de primària) Óscar Recio-Coll i Manu Sánchez. El taller es farà al nostre dungeon a Barcelona abans de finalitzar 2018. També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 09 Backers
Contributing € 60
ORGANITZACIÓ AMIGA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Ens has fet caure una llagrimeta... El vostre nom apareixerà al hall of fame de la nostra pàgina web.
> 04 Backers
Contributing € 120
ORGANITZACIÓ MOTIVADA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Vinga una abraçada! Amb organitzacions com la teva això tira endavant. El vostre nom apareixerà al hall of fame de la nostra pàgina web i tindreu una menció destacada durant la campanya.
> 01 Backers
Contributing € 200
ORGANITZACIÓ COMPROMESA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Sí, ho saps! Aquest projecte està ajudant a crear als frikis de demà... (és el nostre pla secret). Que corri l'hidromiel i el grog! El vostre nom apareixerà al hall of fame i tindreu una menció destacada durant la campanya i a la pàgina web durant 1 any.
> 07 Backers

Diario de campaña: a mitad de camino

23 | 09 | 2017

¡Pues sí, ya hemos llegado a financiar el 50%!

Estamos muy contentos de cómo va la campaña y sabemos que ahora empezaran a animarse más personas, ya habéis podido ver que hemos empezado a mostrar los diversos juegos que se van a sortear, y sólo hemos puesto los dos primeros. 

Deciros también que tenemos a Joan Tretze trabajando en la ilustración de la camiseta, así que para aquellos/as que habéis optado por ella esperamos daros novedades en breve. 

Gracias de nuevo por haber confiado en nuestro proyecto

Laboratori de Jocs

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario