CEL. Catàleg d'Experiències Lúdiques

Contributing € 10
FORMA PART D'AQUESTA AVENTURA (NIVELL 1)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Ajuda'ns a facilitar que hi hagin més jocs a les aules. Quina millor recompensa que educar jugant! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 14 Backers
Contributing € 20
LA BOSSA DE JOCS (NIVELL 2)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Sentir-se bé ajudant amb aquest projecte és una bona opció, però i si et pots emportar una magnífica bossa exclusiva per poder portar els teus jocs a classe o allà on vulguis? També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 16 Backers
Contributing € 30
LA SAMARRETA FRIKI (NIVELL 3)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Vols poder presumir de participar d'aquest projecte? Aquesta és la teva opció, una magnífica samarreta il·lustrada per Joan Tretze, amb lema sobre jocs i educació! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 16 Backers
Contributing € 40
HO VULL TOT! (NIVELL 4)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Sempre t'ha costat triar? No hi ha problema! Bossa i samarreta per a tu! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 27 Backers
Contributing € 45
SESSIÓ DE JOCS
Per a mestres en actiu. Vine a jugar a un o més jocs i trobar entre tots les aplicacions a l'aula! Sessions de 4 a 6 participants. El nostre mag no ha aconseguit encara el sortilegi de teleportació, per la qual cosa farem una invocació a Barcelona abans d'acabar 2018. (esperem que no faci pifia!) També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 02 Backers
Contributing € 55
TALLER D'APRENENTATGE BASAT EN JOCS
Per a mestres en actiu i estudiants. Cerques la màxima experiència i coneixement? Ets d'aquests/es? Tenim allò que busques: vine a un taller sobre Aprenentatge Basat en Jocs impartit pels mags (ehem, mestres de primària) Óscar Recio-Coll i Manu Sánchez. El taller es farà al nostre dungeon a Barcelona abans de finalitzar 2018. També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 09 Backers
Contributing € 60
ORGANITZACIÓ AMIGA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Ens has fet caure una llagrimeta... El vostre nom apareixerà al hall of fame de la nostra pàgina web.
> 04 Backers
Contributing € 120
ORGANITZACIÓ MOTIVADA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Vinga una abraçada! Amb organitzacions com la teva això tira endavant. El vostre nom apareixerà al hall of fame de la nostra pàgina web i tindreu una menció destacada durant la campanya.
> 01 Backers
Contributing € 200
ORGANITZACIÓ COMPROMESA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Sí, ho saps! Aquest projecte està ajudant a crear als frikis de demà... (és el nostre pla secret). Que corri l'hidromiel i el grog! El vostre nom apareixerà al hall of fame i tindreu una menció destacada durant la campanya i a la pàgina web durant 1 any.
> 07 Backers

Diario de campaña: sólo queda una semana

10 | 10 | 2017
Diario de campaña: sólo queda una semana

¡Entramos en la última semana de la campaña para poder financiar el proyecto!

Os hemos de agradecer a todos y todas vuestro apoyo y aportación, pero os queremos pedir un pequeño favor más: ayudadnos a difundir la campaña, que llegue al máximo de gente posible. 

http://goteo.cc/celes

En una horas anunciaremos a través de nuestra página de Facebook y de Twitter que lo que empezó siendo una lluvia de juegos (los sorteos) se ha convertido en una verdadera Tromba de juegos. 

Aquí tenéis el cartel que mostraremos en unas horas. 

¡No os lo quedéis! ¡Compartidlo! ;)

Vuestros amigos y conocidos pueden llevarse uno de estos juegos también si participan!

Un abrazo lúdico a todos y todas

Laboratori de Jocs

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario