ENTREVIES. Okupes en L'H.

Finished 17 / 12 / 2016
Accomplished!
Received
£ 2,830
Minimum
£ 2,081
Optimum
£ 2,601
77 Backers

Contributing £ 4

AGRAÏMENTS

Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental.

> 03 Backers

Contributing £ 17

Agraiments + Xapes

Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental + sis xapes amb les imatges de 6 dels centres socials de la ciutat de l'Hospitalet

> 17 Backers

Contributing £ 26

Agraïments + Xapes + Bossa serigrafiada

Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental + sis xapes amb les imatges de 6 dels centres socials de la ciutat de l'Hospitalet + una bossa de roba serigrafiada amb el logo del projecte

> 12 Backers

Contributing £ 43

Agraïments + Xapes + Bossa serigrafiada + Documental ENTREVIES

Menció de les persones que cofinancien el projecte en el títols de crèdit del documental + sis xapes amb les imatges de 6 dels centres socials de la ciutat de l'Hospitalet + una bossa de roba serigrafiada amb el logo del projecte + una còpia en DVD del documental ENTREVIES.

> 33 Backers

About this project

Documental elaborat a partir de la feina col·lectiva i autònoma amb la intenció de crear memòria històrica d'una revolució urbana i actual.

Needs Task Minimum Optimum
Animació i Disseny
Il·lustració del logo del projecte i disseny de les capçaleres i títols de crèdit del documental.
£ 434
Muntatge Audiovisual del Documental
Edició tècnica de les imatges enregistrades en les entrevistes i en els esdeveniments, tant del vídeo com del so.
£ 867
Needs Material Minimum Optimum
Recompenses
Còpies dels DVD's del documental ENTREVIES, xapes amb les imatges dels centres socials i bosses serigrafiades amb el logo del documental. Enviament dels obsequis als col·laboradors i col·laboradores en el finançament.
£ 434
Difusió
Impressions i fotocòpies del material necessari per fer la difusió en paper del projecte.
£ 173
Needs Infrastructure Minimum Optimum
Comissions
La part que es queda Goteo i els costos derivats del pagament amb tarjeta.
£ 173
Impostos
Impost en concepte del rendiment derivat d'activitats econòmiques.
£ 520
Total £ 2,081 £ 2,601
Necessary
Supplemental

General information

Des de fa un any i mig estem realitzant una investigació social sobre el moviment okupa de la ciutat de l’Hospitalet, amb l’objectiu de donar a conèixer el moviment i formar part de la història local i formal de la ciutat. Tot gestat des d’una perspectiva tant política com creativa.

A través del relat col·lectiu, com únic mitjà que entenem coherent, hem fet una aproximació a les lluites horitzontals i als diferents models auto-organitzatius que d’aquest moviment en deriven, alhora que fem una reflexió crítica als métodes d'organització formals i a la realitat social de la ciutat.

Mitjançant entrevistes audiovisuals, fotos, vídeos d'esdeveniments, música local i una investigació acurada i contrastada tant del moviment okupa local com de la realitat social, històrica i econòmica de la ciutat; estem creant un documental al que anomenem "ENTREVIES".

Description of the project. Main features, strengths and differentials.

El projecte documental "ENTREVIES" fa més d'un any que està en marxa. Hem recollit molta informació i molts testimonis per poder donar a conèixer la història del moviment okupa de la ciutat de l'Hospitalet.

Why this is important

Al febrer del 2017 farà 25 anys que es va okupar la Vakeria, el primer centre social okupat a la ciutat de l'Hospitalet. Són molts anys d'història que no estan recopilats enlloc i tenim la necessitat de donar a conèixer aquests fets que sentim que formen part de la vida de la ciutat.

2-4-.jpg

Goals of the crowdfunding campaign

L'equip impulsor d'aquest projecte fa molt de temps que treballem per recopilar i organitzar tota aquesta informació i tots aquests testimonis. Ara ha arribat el moment més tècnic de la feina i necessitem contactar amb col·laboradors que ens donin un cop de mà. Necessitem finançament per aquesta part tècnica, per fer la difusió en paper, per les recompenses de les aportacions econòmiques i per muntar el dia de l'estrena del documental.

per-compartir.jpg

Team and experience

Som un col·lectiu d'afinitat política de la ciutat de l'Hospitalet. Portem fent feina social als diferents barris durant més de 10 anys en diferents projectes associatius; relacionats amb urbanisme, intervenció artística i urbana, exposicions de fotografia social, organització autònoma i assamblearisme.

Aquest és el nostre últim projecte col·lectiu, una aposta ambiciosa i interessant que necessita de diversos perfils per ser portada a terme (investigació, disseny artístic, logística organitzativa i participació militant del moviment).

El nostre equip de treball som: una periodista, una activista política pertanyent al moviment okupa i una fotògrafa. A més de dos col·laboracions técniques, també afins amb el nostre projecte i la nostra manera de portar-ho a terme: un dibuixant i animador digital i una tècnica de montatge de video.

3-4-.jpg

Social commitment