Handbol Poblenou, el somni d'un club de barri

Finished 15 / 11 / 2018
Funded!
Received
€ 5.838
Minimum
€ 5.500
Optimum
€ 6.500
132 Backers

Contributing € 10

Agraïment
 • Agraïment a la nostra web i a les xarxes socials.
 • Incorporació, si ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora al vídeo d’agraïment que es farà oportunament.
> 12 Backers

Contributing € 20

Agraïment + nom a la pancarta
 • Incorporació, si així ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora en una pancarta que es mostrarà a tots els partits.
 • Agraïment en la nostra web i a les xarxes socials
 • Incorporació, si ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora al vídeo d’agraïment que es farà oportunament.
> 33 Backers

Contributing € 35

Agraïment + nom a la pancarta (més gran) + foto primer equip signada + clauer
 • Incorporació, si així ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora en una pancarta que es mostrarà a tots els partits, amb lletra més destacada.
 • Foto signada del primer equip.
 • Clauer de l’Handbol Poblenou.
> 11 Backers

Contributing € 50

Pack OR
 • Assignació d’una jugada d’atac amb el nom del col·laborador, si així ho desitja.
 • Targeta personalitzada de simpatitzant del club
 • Incorporació, si així ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora en una pancarta que es mostrarà a tots els partits, amb lletra més destacada.
> 29 Backers

Contributing € 75

Pack PLATÍ
 • Assignació d’una jugada d’atac amb el nom del col·laborador, si així ho desitja.
 • Targeta personalitzada de simpatitzant del club
 • Incorporació, si així ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora en una pancarta que es mostrarà a tots els partits, amb lletra més destacada.
 • Clauer o tassa del Club a repartir durant un partit.
 • Foto signada del primer equip.
> 01 Backers

Contributing € 100

Pack DIAMANT
 • Samarreta de l’Handbol Poblenou típica de Supporter, que es repartirà durant un partit de la temporada que avisarem per correu i per les xarxes.
 • Assignació d’una jugada d’atac amb el seu nom com a persona col·laboradora, si així ho desitja.
 • Targeta personalitzada de simpatitzant del club.
 • Incorporació, si així ho desitja, del seu nom com a persona col·laboradora en una pancarta que es mostrarà a tots els partits, amb lletra més destacada.
> 16 Backers

Contributing € 500

Per a empreses, petits comerços o particulars
 • Logotip en pancartes, vídeos, publicacions en les xarxes socials amb continuïtat.
 • Selecció de qualsevol dels avantatges oferts a les altres categories de suport.
> 00 Backers

About this project

El Club necessita finançament per tirar endavant el seu projecte social i esportiu.
Needs Infrastructure Minimum Optimum
Lloguer de pistes
Necessitem diners per poder pagar les pistes ja que les hem de llogar a diversos pavellons de barcelona.
€ 2.600
Ascens a Nacional
Es necessiten diners extra per poder assolir el sobrecost que suposa haver pujat de categoria.
€ 2.600
Needs Task Minimum Optimum
Comisions
Comissions derivades de la creació del crowdfunding
€ 300
Needs Material Minimum Optimum
Material esportiu
Busquem abaratir el cost de producció de les equipacions i millorar tot el material esportiu; pilotes, peses, pega...
€ 1.000
Total € 5.500 € 6.500
Necessary
Supplemental

General information

Plantegem fomentar el nostre esport entre els nens i nenes com a vehicle d’integració i participació en la vida social del barri del Poblenou de Barcelona, aprofitant la gran fita de l’ascens de l’equip sènior del club d’Handbol a la primera divisió nacional d’àmbit estatal. Aquest és un èxit de tot el Poblenou. Donar suport a l’Handbol Poblenou és donar suport a un barri. Al 2019 aquest Club farà 20 anys i això s’ha de convertir en una celebració de l’esport infantil i juvenil al barri. Si t’estimes el Poblenou, ajuda’ns i participaràs en el nostre somni!

Description of the project. Main features, strengths and differentials.

El Club d’Handbol Poblenou té un equip de la categoria cadet, un de juvenil i tres equips de la categoria sènior, tots ells federats i aconseguint cada any millors resultats. A banda es treballa la base del Club ajudant a créixer els infants en valors com el treball en equip, el respecte, la responsabilitat compartida. Ells són el futur del Club. El planter actual es forneix de les escoles Arenal de Llevant i La Llacuna, amb un total de quatre grups de minihandbol, de manera que en total al Club hi ha prop de 100 jugadors de totes les categories. Un dels nostres objectius és ampliar el número d’escoles on poder oferir la pràctica d’aquest esport.
Tot i portar la marca del Poblenou a la samarreta, el Club no disposa de camps de joc i ha de llogar les pistes al Poliesportiu Mar Bella, a l’Icària i a l’Institut Montseny, amb el gran cost que això representa. L’ajut que rep de l’Ajuntament és simbòlic i del tot insuficient.
L’ascens del primer equip és una ocasió fantàstica per promocionar encara més l’esport entre les nenes i els nens del barri. Som un club humil, però amb un gran esperit de superació, que volem transmetem al jovent del barri. Creiem que aquesta és la nostra principal contribució diferencial.

Els recursos aconseguits a través d’aquesta campanya serviran per ajudar-nos a consolidar el Club i poder cobrir despeses com el lloguer de pistes que suposen la part més important dels costos del Club, amb la qual cosa es podran dedicar més esforços a difondre l’esport entre totes les nenes i nens del barri.
L’ascens del primer equip a Primera Nacional, també ha comportat altres despeses associades a la categoria estatal que precisen del suport de tot el barri, amb l’ànim de defensar aquesta fita i esdevenir un orgull i un exemple per a totes les veïnes i veïns
Per tant, l’objectiu implícit de la campanya és crear un sentiment de pertinença al barri: volem animar a tothom a remar junts!
Celebrar els vint anys d’un club d’handbol de barri és superar un llistó en la seva trajectòria. Cal fer créixer la base de nens i nenes, cal disposar de les instal·lacions necessàries per entrenar i competir, cal dedicar moltes hores voluntàries de molta gent.
Si el Club ha arribat fins aquí és perquè hi ha un actiu i una capacitat humana per a la constància, l’esforç, l’ajuda mútua, que ha permès superar molts obstacles
Les claus de l’èxit de l’Handbol Poblenou són els valors que ells resumeixen en: tothom hi té cabuda i els resultats esportius no estan per sobre de la pedagogia de l’esport.
Ara l’Handbol Poblenou es troba en el millor moment dels seus gairebé 20 anys d’història, i també davant del major repte que mai ha hagut de resoldre, consolidar i fer créixer un projecte de futur arrelat al barri, i per això cerquem complicitats al barri, sobretot per fer front als recursos necessaris.

whatsapp-image-2018-07-31-at-17.52.10-1-.jpeg

Why this is important

L’Handbol Poblenou s’identifica amb la cultura i els idearis dels moviments del barri. Aquest és un projecte dirigit principalment a totes les veïnes i veïns del Poblenou i de la ciutat en general, que volem que celebrin amb nosaltres els 20 anys d’un projecte que vol aprofitar els valors de l’esport per apropar-nos a les persones que formen i donen identitat al barri. És una de les nostres il·lusions. Recolzar l’Handbol Poblenou és donar suport a l’esport de base i de barri.

33075260-1933766763301318-729694602625286144-n.jpg 33045288-1934015076609820-5579103680747012096-n.jp

Team and experience

Al Poblenou es juga a l’handbol escolar des dels anys 70 aproximadament. L’any 1999 el club Adrianense va formalitzar un conveni amb el FC Barcelona, com a conseqüència del qual una fornada de jugadors, tots ells al voltant d’uns 16 anys i del Poblenou, es van trobar sense equip. Va ser quan pares i jugadors van optar per crear un club al barri.
L’any vinent celebrarà el 20è aniversari i afrontarà una temporada amb l’equip sènior a la primera divisió nacional (d’àmbit estatal), després de classificar-se el mes de maig passat en les fases d’ascens celebrades a la ciutat d’Arrasate (Guipúscoa). La primera divisió nacional és la tercera categoria absoluta de l’handbol a Espanya, per sota de les divisions d’Honor (Asobal) i Honor plata. Aquesta és la categoria més alta a què ha arribat l’handbol al Poblenou, i és tot un repte per a un club tan jove.
Som un club de barri que participa de les seves activitats. Formen part de la Coordinadora d’Entitats i participen en actes diversos com una botifarrada, la cavalcada de Reis, les Festes de Maig. Els del Club Handbol Poblenou se senten del barri.
El futur de la nostra entitat està en mans dels nostres jugadors, els socis i tot el teixit social i empresarial que s’involucri en el nostre projecte. Entre tots i totes farem més gran aquest Club. Comptem amb tu!

whatsapp-image-2018-07-31-at-17.52.10-2-.jpeg

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Good Health and Well-Being

  Ensuring healthy lives and promoting the well-being for all at all ages is essential to sustainable development.

 • Sustainable Cities and Communities

  There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.