PROJECTE HANDWORK: Un model cooperatiu per Aules Obertes

Contributing € 5
AGRAÏMENT
A la plataforma web que farem, el teu nom hi serà present i rebràs una invitació per a dues persones per a la presentació dels resultats del projecte.
> 10 Backers
Contributing € 15
GALETA DOLÇA (60 Kumes)
Figurarà el teu nom a la plataforma web, rebràs una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte i a més, et correspondran 4 galetes de mantega, personalitzades per a la festivitat que tu desitgis.
> 12 Backers
Contributing € 20
SANT JORDI (90 KUMES)
Figurarà el teu nom a la plataforma web, rebràs una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte i a més, farem arribar de manera anònima, a la persona que tu desitgis, 3 roses de llaminadures, amb la dedicatòria que tu ens facis.
> 14 Backers
Contributing € 25
ANTIMOSQUITS (120 KUMES)
Figurarà el teu nom a la plataforma web, rebràs una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte i a més,et construirem una caixa niu per a ratpenats. En cas que facin colònia a la teva façana, tindràs casa teva lliure de mosquits.
> 14 Backers
Contributing € 30
CALÇOTADA (150 Kumes)
Figurarà el teu nom a la plataforma web, rebràs una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte i a més, et farem arribar dues entrades per a la calçotada del dia de les portes obertes de l'Institut. Què millor que compartir amb nosaltres un magnífic àpat de calçots, produïts i cuinats per la cooperativa.
> 36 Backers
Contributing € 35
210 KUMES
A la nostra moneda social 6 Kumes equivalen a 1€, si esculls aquesta recompensa rebràs l'equivalent a 35€ en kumes per convertir-los en les recompenses materials on hi indiquem el valor en Kumes.Es pot observar que hi ha una oferta aplicada. Per posar-vos un exemple, podeu rebre: 1 St. Jordi's (90 K) + 1 antimosquits (120 K) = 210 Kumes El cost d'aquestes recompenses per separat seria de 45€ També figurarà el teu nom a la plataforma web i rebràs una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte.
> 05 Backers
Contributing € 60
VISITA A LA NOSTRA SEU SOCIAL
Recompensa pensada per al professional de l'educació que vulgui conèixer de primera mà i in-situ el nostre projecte. Un membre de l'equip t'atendrà durant tot un matí i podràs seguir el grup tot fent les tasques que en aquell moment duguin a terme els membres de la cooperativa. També figurarà el teu nom a la plataforma web i et donarem una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte.
> 02 Backers
Contributing € 70
420 Kumes
A la nostra moneda social 6 Kumes equivalen a 1€, si esculls aquesta recompensa rebràs l'equivalent a 70€ en kumes per convertir-los en les recompenses anteriors on hi indiquem el valor en Kumes.Es pot observar que hi ha una oferta aplicada. Per posar-vos un exemple, podeu rebre: 2 galetes dolces (120 K) + 2 St. Jordi's (180 K) + 1 antimosquits (120 K) = 420 Kumes El cost d'aquestes recompenses per separat seria de 95€ També figurarà el teu nom a la plataforma web i rebràs una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte.
> 04 Backers
Contributing € 100
JOGUINES BRESSOL
Figurarà el nom de l'escola bressol a la plataforma web i a més farem arribar a l'escola els treballs en fusta que prèviament pactem. Serà una cuineta realitzada amb palets o bé 4 jocs més senzills d'habilitats constructives. També rebreu dues una invitació per a dues persones per a l'acte de presentació del projecte.
> 01 Backers
Contributing € 500
PROFESSIONAL
Figurarà el vostre nom a l'espai de Mecenes d'honor a la plataforma web i ens desplaçarem al vostre centre a presentar, orientar, i a apadrinar el vostre futur projecte cooperatiu. Tindreu accés a l'àrea restringida de la plataforma web, on hi haurà els materials i continguts clau per al desenvolupament del projecte. També convidarem a tantes persones com decidiu, a l'acte de presentació del projecte.
> 00 Backers