Katuma: Fem fàcil el consum de productes de proximitat

Contributing € 15
Bossa Katuma & (des)vestint aliments + dues enganxines

Agraïment pel teu suport a Katuma amb menció específica a katuma.org com a mecenes + bossa Katuma + dues enganxines.

> 25 Backers
Contributing € 25
Paquet d'arròs Tramuntana + menció del donant al codi font + dues enganxines

Agraïment pel teu suport a Katuma amb menció específica a katuma.org com a mecenes + paquet d'arròs Tramuntana + menció del donant al codi font en agraïment al suport + dues enganxines.

> 12 Backers
Contributing € 35
Pack de 3 cerveses Capfoguer d'edició especial Katuma

Impulsa Katuma: Agraïment pel teu suport a Katuma amb menció específica a katuma.org com a mecenes + pack de 3 cerveses Capfoguer edició especial Katuma + dues enganxines.

> 35 Backers
Contributing € 60
Activitat ecològica

Impulsa Katuma: Agraïment pel teu suport a Katuma amb menció específica a katuma.org com a mecenes + una activitat a escollir entre: una visita a la fàbrica de cervesa Capfoguer i tast o visita a l'obrador de la Cooperativa l'Aresta + copia digital en primícia del llibre "Cooperatives agroecològiques de Barcelona: 25 anys d’activisme i autogestió" + dues enganxines.

> 07 Backers
Contributing € 100
Patrocina 100 línies de codi

Patrocina Katuma: Agraïment especial amb la teva imatge corporativa a katuma.org + difusió del projecte mecenes a la plataforma oberta on es desenvolupa el codi de Katuma + difusió de la millora patrocinada a les xarxes socials + dues enganxines.

> 08 Backers
Contributing € 300
Patrocinador a la web de Katuma + formació i suport amb Katuma

Patrocina Katuma: Agraïment especial amb la teva imatge corporativa en un espai rellevant de katuma.org + difusió a les xarxes socials + jornada de formació de Katuma + suport en la implantació de Katuma + deu enganxines.

> 00 Backers

Ja hem arribat als 7000€!

26 | 03 | 2018
Ja hem arribat als 7000€!

Estem molt contentes de poder anunciar que Katuma ja ha superat els 7000 euros de pressupost mínim de la campanya "Fem fàcil el consum de productes de proximitat". 86 mecenes heu cofinançat el projecte, animant-nos a seguir compartint la campanya i a generar noves complicitats per impulsar Katuma. Gràcies pel vostre suport.

En aquestes primeres setmanes de campanya a Goteo hem conegut qui són i què en pensen de Katuma grups de consum com 30 panxes, a la Sagrera, https://vimeo.com/260623880/599dc568fa i Conreu Sereny http://ow.ly/y6ja30j9l7l. Ara bé, no ens perdeu de vista que encara tenim més sorpreses preparades, estem a mig camí ;)

Superat el pressupost mínim i assegurat el cofinançament del projecte, segons especifiquen les bases del programa #Conjuntament, la vostra ajuda continua sent important. Ens cal continuar compartint el projecte entre totes les persones, col·lectius interessats en Katuma per seguir sumant i arribar així al pressupost òptim. Entre tots i totes podem canviar les regles de consum! Comparteix i impulsa Katuma.

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario