Santa Paciència

Header image
Watch video
 • Location Païssos Catalans
2Round Remaining 6 days
In progress!
Received
€ 5
Minimum
€ 0
Optimum
€ 0
1 Backers
Channel
 • Contributing € 5

  Fan Entusiasta

  Si t’han agradat els programes i vols fer una aportació

  Important: amb aquesta aportació no es desgrava fiscalment, ja que el contingut ja s'ha creat abans de la donació.

  > 01 Backers
 • Contributing € 10

  Fila Zero

  Si t’encanta Santa Paciència i no vas poder comprar l’entrada per veure'ls en directe, però vols fer la teva aportació.

  Important: amb aquesta aportació no es desgrava fiscalment, ja que el contingut ja s'ha creat abans de la donació.

  > 00 Backers
 • Contributing € 15

  Fan Tecnoètica

  T’agrada Santa Paciència, però encara t’agrada més recolzar la producció d’aquest tipus de continguts audiovisuals en una plataforma tecnoètica que permet a les creadores crear i compartir continguts de manera digna.

  Important: amb aquesta aportació no es desgrava fiscalment, ja que el contingut ja s'ha creat abans de la donació.

  > 00 Backers

About this project

Late Show d’Ana Polo. Un programa com el Zona Franca, però sense que et facin fora per parlar del PSC.

Needs Task Minimum Optimum
Santa Paciència
Fes possible seguir produïnt el Santa Paciència
€ 0 € 0
Santa Paciència
Fes possible seguir produïnt el Santa Paciència
€ 0
Total € 0 € 0
Necessary
Supplemental

General information

Obro aquest canal de donacions per poder seguir escrivint, produïnt i interpretant desde la independència, amb una perspectiva feminista i en contra dels abusos de les grans companyies tecnològiques, amb una retribució digna per a totes les treballadores de la cultura que hi participem.

Per això, em sumo a La Guixeta, ajudant a crear un projecte cooperatiu que defensa una nova forma d’entendre tant la creació com la producció de continguts , així com també l’accés a la creació i el consum audiovisual i cultural a través de l’economia social i solidària i el suport mutu.

Description of the project. Main features, strengths and differentials.

Sóc periodista, humorista i reportera. Utilitzo l'humor per reivindicar tots aquells temes que em generen indignació, especialment el racisme, el sexisme, el feixisme i la homofòbia. Cerco escletxes en l’ecosistema comunicatiu i audiovisual per esquivar les censures i fer monòlegs de caire polític i feminista.

s01e01-47-santa-paciencia-7008-x-4673.jpg s01e01-103-santa-paciencia-7008-x-4673.jpg

Why this is important

Mitjançant les donacions m’ajudareu a seguir tirant endavant la meva carrera com a podcaster, monologuista i farandulera en general, i a fer del món un lloc una mica més lliure. Ajuda’m a poder continuar fent Santa Paciència, un programa com el Zona Franca, però sense que et facin fora per parlar del PSC.

El projecte va dirigit a totes aquelles persones que volen veure un late show diferent, produït des de i per a la comunitat, amb total independència i sense censures. Un programa híbrid, en presencial des de Paral·lel 62 i en virtual des de qualsevol racó del planeta.

s01e01-71-santa-paciencia-7008-x-4673.jpg s01e01-89-santa-paciencia-7008-x-4673.jpg

Team and experience

De petita m’agradava jugar a ser periodista i presentava el magazín de tarda «La tarde con Ana» davant del mirall de la seva habitació. Tot aquest esforç s’ha vist recompensat i he sigut membre de La segona hora de Rac1, on m'inventava que era influencer perquè m’enviéssin coses gratis. He sigut reportera a TIPS de TVE i Catalunya directe de 8TV. Tots dos programes van ser cancel·lats exactament dos mesos després de la seva arribada.

També copresento el podcast Oye Polo, i presento a Fibracat TV el Feministic, un espai on comparteixo monòlegs sobre el masclisme en les noves tecnologies. De moment no he pogut enganyar ningú més perquè em deixin sortir per la tele, per això vull crear el meu propi canal a La Guixeta, sense intermediaris ni censures.

footer-laguixeta-1.png

Social commitment

Sustainable Development Goals

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.