23
March
2020

Asistiendo a los talleres conocerás cómo las tecnologías digitales revolucionan la relación entre financiadores y proyectos a financiar, potenciando modelos de financiación más transparentes, abiertos y participativos.

Taller de crowdfunding bàsic amb l'Ateneu Cooperatiu del Vallés Occidental, Teler Cooperatiu.

Materials:

Heu de descarregar-vos aquest Quadern per poder anar fent els exercicis del taller. Si teniu opció d’imprimir-lo, feu-lo, sino, l’heu de tenir accesible al vostre ordinador durant el tallerPodeu fer una ullada a la plataforma Goteo

Recomanacions:

Si teniu un esquema, diagrames o gràfics del vostre projecte o que l’expliquin i que podeu ensenyar a càmara, tingueu-lo a mà.
En la mesura del possible, feu servir l’ordinador o tablet per seguir el taller i el telèfon per les votacions, si només teniu un dispositiu a casa, podeu fer el taller igualment, només que us perdereu alguna votació.

Materials dels tallers realitzats

Materials del taller bàsic amb l'Ateneu Cooperatiu del Vallés Occidental, Teler Cooperatiu, 23 de març de 2020

Crowdcoop és un projecte Singulars, impulsat per Economia Social, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Ministeri de Treball i Economia Social

15:30 -19:30
Promueve:
Con el financiamiento de: