Projecte 7è-ART

Header image
Watch video
Finished 22 / 02 / 2015
Funded!
Received
€ 2.145
Minimum
€ 2.000
Optimum
€ 3.000
28 Backers

Contributing € 5

MENCIÓ HONORÍFICA ALS TÍTOLS DE CRÈDIT

Una menció honorífica, posant el teu nom en els títols de crèdit del curtmetratge

> 01 Backers

Contributing € 10

DVD

Dvd del curtmetratge realitzat, i menció honorífica en els crèdits

> 02 Backers

Contributing € 20

PÒSTER SIGNAT PEL GRUP DE JOVES + ZONA VIP ESTRENA

Dvd del curtmetratge realitzat, i un pòster de la 4a edició, signat per tot el grup de joves participants del projecte. A més, podràs gaudir del curt en una zona privilegiada el dia de l'estrena, i apareixeràs als crèdits

> 08 Backers

Contributing € 30

DVD + PÒSTER SIGNAT PEL GRUP DE JOVES + MENCIÓ HONORÍFICA ALS TÍTOLS DE CRÈDIT+ ZONA VIP ESTRENA + INVITACIÓ AL RODATGE

Dvd del curtmetratge realitzat, i un pòster de la 4a edició, signat per tot el grup de joves participants del projecte. Afegim també una menció honorífica, posant el nom en els títols de crèdit del curtmetratge, i podràs gaudir del curt en una zona privilegiada el dia de l'estrena. També podràs gaudir d'una sessió de rodatge amb tot l'equip de treball.

> 02 Backers

Contributing € 50

4 DVD'S (TOTES LES EDICIONS) + PÒSTER SIGNAT PEL GRUP DE JOVES + MENCIÓ HONORÍFICA ALS TÍTOLS DE CRÈDIT+ ZONA VIP ESTRENA + INVITACIÓ AL RODATGE AMB PARTICIPACIÓ

T'emportaràs els 4 dvd de totes les edicions realitzades, un pòster del darrer curt, signat per tot el grup de joves participants del projecte. Afegim també una menció honorífica, posant el nom en els títols de crèdit del curtmetratge, i podràs gaudir del curt en una zona privilegiada el dia de l'estrena. També podràs gaudir d'una sessió de rodatge amb tot l'equip de treball i aparèixer en el curtmetratge com a figurant si et ve de gust.

> 03 Backers

Contributing € 100

4 DVD'S (TOTES LES EDICIONS) + PÒSTER SIGNAT PEL GRUP DE JOVES + MENCIÓ HONORÍFICA ALS TÍTOLS DE CRÈDIT+ ZONA VIP ESTRENA + INVITACIÓ AL RODATGE AMB PARTICIPACIÓ + FOTO AMB EL GRUP AL PHOTOCALL + LANYARD OFICIAL DE L'EQUIP TÈCNIC

T'emportaràs els 4 dvd de totes les edicions realitzades, un pòster del darrer curt, signat per tot el grup de joves participants del projecte. Afegim també una menció honorífica, posant el nom en els títols de crèdit del curtmetratge, i podràs gaudir del curt en una zona privilegiada el dia de l'estrena. També podràs gaudir d'una sessió de rodatge amb tot l'equip de treball i aparèixer en el curtmetratge com a figurant si et ve de gust. A més a més, et farem una super foto al photocall de l'estrena, amb tot el grup de joves i t'enduràs una mervaellós landyard, d'edició limitada!!

> 05 Backers

About this project

Educació en valors, inclusió juvenil i realització cinematogràfica

Needs Task Minimum Optimum
TÈCNIC EN AUDIOVISUALS
El projecte requereix d'una persona que durant 45 hores realitza les tasques tant d'educador com d'expert en audiovisuals per tal de fer un seguiment acurat del projecte així com donar al grup de joves les eines necessaries tant teòriques com pràctiques per tal de desenvolupar amb garanties el projecte.
€ 700
EDICIÓ DEL PROJECTE
Es rquerirà d'una persona que durant prop de 20 hores de feina realitzi l'edició del projecte.
€ 300
COORDINACIÓ DEL PROJECTE
Es requereix d'una persona que realitza les tasques de gestió del projecte així com acompnaya en tot moment la tasca del tècnic especialitzat en audiovisuals.
€ 300
5a EDICIÓ DEL PROJECTE
El Projecte 7è-ART arriba enguany a la 4a edició. Cada any em costejat de diverses formes el projecte i esperem poder realitzar-lo durant succesives edicions i és per això que si arribem a un pressupost òptim això ens permetria dur a terme el projecte durant el curs 2015-2016.
€ 1.000
Needs Material Minimum Optimum
AMORTITZACIÓ DE MAQUINARIA
El projecte pretén reproduir al màxim els processos de realització cinematogràfica en l'esfera profesional i es per axil que s'utilitza material d'alta qualitat per a la realizació del curtmetartge. Càmera, trípode, micròfon, perxa, claqueta, gravadora d'audio...
€ 200
DISSENY, PACKAGING DVD's, CARTELLS I PHOTOCALL
Es requiere una persona que desenvolupi el disseny tan del carteles promocional així com de les carteles del DVD's. Ahora que s'han de comprar les capses, els discs, paperas enhacines, costos d'impressió del carteles i del Photocall...
€ 200
Needs Infrastructure Minimum Optimum
LLOGUER AUDITORI
L'Auditori del Centre Cultural Mercè Rodoreda te un cost de 300 euros per tal de dur a terme l'estrena del curtmetratge en les millor condicions posibles. Això és, amb una pantalla gegant de cinema, amb un tècnic d'iluminació i so i amb una capacitat d'unes 400 persones.
€ 300
Total € 2.000 € 3.000
Necessary
Supplemental

General information

El projecte 7è-ART és un projecte d'inclusió i convivència de joves que va iniciar-se al curs 2011-2012 per tal de donar resposta a una necessitat del municipi de Sant Joan Despí vers al col·lectiu de joves.
El treball concret és la creació d'un curtmetratge de temàtica social, escollida pels i les joves, utilitzant la metodologia educativa d'Aprenentage Servei, és a dir, realitzar un aprenatatge tot propiciant un servei a la comunitat, a través del qual es treballa la inclusió dels i les joves de diverses procedències, religions i cultures. D'aquesta manera, generem un espai lúdic on poder desenvolupar una visió crítica, activa i transformadora tant davant la societat, com vers els continguts dels mitjans de comunicació.

Description of the project. Main features, strengths and differentials.

El Projecte 7è-ART es caracteritza pel fet de treballar de forma mancomunada i en xarxa dels diferents agents dels diversos espais educatius dels i les joves.
Així doncs, administració pública local, professorat de varis instituts de secundària i educadors/es d'entitats d'educació en el lleure, treballem conjuntament en un projecte que preten posar l'alumnat en primera persona del seu propi procés d'aprenetatge.
Diferents grups de joves dels instituts i un tercer de l'esplai, treballen en un projecte compartit. Un projecte on l'estructura discursiva passa de ser unilateral i dogmàtica, per ser un aprenetatge vivèncial a través de processos participatius de creació col·lectiva, emmarcats en la convivència, en la cooperació i amb un marcat accent solidari vers la societat. En aquest cas, l'alumnat passa de ser rebedor de continguts a ser proactiu vers el seu procés formatiu. Així doncs, volem partir del coneixement de l'alumnat, de les seves inquietuts i de les seves necessitats.
En aquest procés d'aprenentatge els i les joves es coordinen a través d'un bloc de treball (http://7eart.esplaielnus.org/) on expressen primerament els temes dels quals volen parlar i seguidament desenvolupen un guió. Finalment, els diversos grups de treball es troben en el moment de realitzar tant el càsting, com el procés de localització i el sempre tan esperat rodatge.
Finalment l'estrena pública del curtmetratge, per compartir amb la comunitat el treball i la seva mirada del món.

971753-643657129040318-2084371279-n.jpg

Why this is important

Des de l'inici del 7è-ART, ens ha mogut l'objectiu de generar eines que fessin d'altaveu a les demandes i necessitats dels i les joves. Enguany, el nostre objectiu segueix sent el mateix, és a dir, poder utilitzar els mitjans de comunicació, i més concretament la gravació d'un curtmetrtage com a "excusa" per posar-los en relació, per pensar, per interactuar, per generar de forma col·lectiva... entenent sempre que els procesos d'aprenetatge han d'esdevenir lluny de la dicotomia treball-diversió o raó-creativitat.
Des del projecte 7è-ART treballem amb la base que els individus que participen d’una comunitat, aprenen de llur cultura i dels imaginaris socials que s’articulen en aplicar eines d’intervenció amb el medi que els envolta. Tot plegat basant-se en tres conceptes bàsics: aprendre fent (l’escola és un taller), aprenentatge significatiu (entendre l’entorn per aplicar-ho en la resolució de problemes pròxims i reals), i l’experiència (combinar els processos formals amb d’altres informals).

2-9.jpg 1795159-639658379440193-129816840-o.jpg 1973652-639658722773492-152489847-o.jpg

Goals of the crowdfunding campaign

L'objectiu del projecte és generar una activitat en la que de forma mancomunada s'englobi els diferents espais educatius dels i les joves, ja sigui en l'àmbit acadèmic com en l'espai de lleure. Pretenem, per tant, generar eines per tal de contribuir en el desenvolupament dels nois i noies a través d'una proposta lúdica de qualitat, així com que esdevinguin agents actius, crítics i proactius davant la societat que els/les envolta, donant-los l'oportunitat de generar canals on dir la seva i on poder ser escoltats/des. Pretenem empoderar els i les joves per tal que adquireixin autoestima i alhora conciència i compromís amb la realitat que els envolta. Que aprenguin a relacionar-se, a escoltar, a expressar-se, a dir la seva i tot això sempre a través de la diversió, l'autoconeixement, els hàbits saludables, el pensament crític i el treball cooperatiu en vistes d'un servei a la comunitat. Alhora que desenvolupen els coneixements i habiliats audiovisuals així com competències d'expressió i comprenssió lingüística.

sin-titulo-6.jpg

Team and experience

L'equip educatiu el formen un teixit de persones,, des d'agents de l'administració pública local, equip docent dels instituts, famílies, i l'equip educatiu (rere els quals hi ha l'entitat Centre d'Esplai El Nus i l'Associació Méliès), que segueixen de prop totes les etapes del projecte i que acompanyen els/les joves en aquest intens periple de creativitat col·lectiva.
Totes dues entitats, amb un extens recorregut en l'educació en el lleure i en l'àmbit de l'audiovisual, treballem en xarxa per tal de generar sinèrgies positives i que ens ajuden a construir plegats un projecte de qualitat i en el que hi creiem i seguirem creient fermament.

1465922-639658809440150-856016926-o.jpg 10336625-680775758661788-6476816061030632170-n.jpg

Social commitment