The Trampoline

Filed on 25 / 11 / 2014
Closed
Received
€ 3.075
Minimum
€ 7.087
Optimum
€ 9.933
38 Backers
Contributing € 5
PERSONAL THANKS

Personal thank you message + your name published in the founding sponsors section.

> 06 Backers
Contributing € 15
6 MONTHS FREE MEMBERSHIP AND +

Free membership for 6 months + all of the above

> 04 Backers
Contributing € 35
9 MONTHS FREE MEMBERSHIP AND +

Free membership for 9 months + a The Trampoline t-shirt + all of the above

> 02 Backers
Contributing € 50
A YEAR'S FREE MEMBERSHIP AND +

Free membership for 1 year + a The Trampoline t-shirt + all of the above

> 12 Backers
Contributing € 100
2 YEARS' FREE MEMBERSHIP, MUG AND +

Free membership for 2 years + a The Trampoline mug + all of the above

> 06 Backers
Contributing € 200
LIFETIME MEMBERSHIP AND +

Free lifetime membership + all of the above

> 04 Backers
Contributing € 500
"Jumper Premium" RECOGNITION and +

Publication of the sponsor's name with the tag "Jumper Premium" in a prominent space on the platform home page + all of the above

> 01 Backers
Contributing € 500
"GOLD PATRON" RECOGNITION AND +

Reward aimed at businesses, organisations and associations who would like to sponsor The Trampoline project. Publication of the sponsor's logo, as well as a link to their website, for a year, in a prominent space on the platform home page + all of the above.

> 00 Backers
Contributing € 1.000
"PLATINUM PATRON" RECOGNITION AND +

Reward aimed at businesses, organisations and associations who would like to sponsor The Trampoline project. Publication of the sponsor's logo, as well as a link to their website, for 2 years, in a prominent space on the platform home page + all of the above.

> 00 Backers

Com funciona The Trampoline?

19 | 11 | 2014

Volem aprofitar aquests darrers dies de campanya per explicar una mica més el funcionament de la plataforma.

 

Accessos

El portal constarà d’una part pública (la que es mostra en primer moment en accedir al portal) i d’una part privada, a la qual només poden accedir els usuaris registrats. L’accés al portal com a membre de ple dret requerirà de registre previ. Registrar-se implicarà el pagament d’una quota mínima, que no sigui tan alta com per fer enrere professionals interessats a formar part de la plataforma, però suficientment dissuasòria per a les persones que no estiguin realment interessades en els serveis i continguts que ofereix la plataforma. Amb aquesta quaota es pagaran les despeses de manteniment i gestió, però mai se n'obtindrà benefici econpomic per part dels promotors: The Trampoline no té afany de lucre, i si en algun moment els ingressos superen les desperes i hi ha un excedent, aquest serà reinvertit en la plataforma en forma de premis o ajuts als projectes. La comptabilitat de la plataforma estarà sempre actualitzada i visible i consultable des de la mateixa plataforma per a tots els usuaris registrats.

 

Perfils d’ususari

Un cop un usuari s’ha registrat i accedeix a la totalitat dels continguts de la part restringida del portal, pot tenir dos perfils diferenciats, depenent de quina sigui la seva aportació, la seva interacció:

  • Perfil de professional

És el perfil que tenen per defecte tots els usuaris registrats del portal, pel simple fet d’haver-se registrat. Té accés a tota la informació visible del portal, sense restriccions, i dret a penjar un projecte propi.

 

  • Perfil de promotor

És el perfil que adquireix un promotor a partir del moment en què penja un projecte propi. La diferència entre aquest perfil i el de professional rau que el promotor té accés a la BDD completa dels usuaris registrats en el portal, a fi que pugui contactar directament amb ells per proposar-los de col·laborar en els seus projectes. La finalitat que l’accés a aquesta informació, el llistat de professionals, només sigui possible un cop has penjat un projecte propi és afavorir que les interaccions entre els membres de la plataforma estiguin realment basades en els projectes, que aquests estiguin en el centre dels contactes que realitzin. Volem que la nostra plataforma generi projectes, no que sigui una simple xarxa social de professionals.

Quan un promotor ha aconseguit l’equip de col·laboradors necessari per al seu projecte, pot demanar als administradors, a través d’un formulari, un espai virtual privat per al projecte. Previ estudi del projecte i la comprovació del compliment de les condicions d’ús de la plataforma, la plataforma dóna un espai virtual privat al promotor i als seus socis. Aquest espai té un servei de xat privat dins la plataforma i l’alta en un servei extern de treball col·laboratiu i, si ho sol·liciten, l’ús puntual (per a reunions, trobades) d’un espai de coworking físic d’entre els que col·laboren en la nostra xarxa.

 

A banda d'aquests continguts, hi haurà continguts complementaris sobre autoocupació i empreneduria, descrits en l'apartat del projecte de la campanya.

 

Ens ajudeu a materialitzar la plataforma, a agafar impuls per fer un gran salt cap al treball col·laboratiu?

 

Col·laboreu fent una aportació i difonent la campanya: encara hi som a temps!! Gràcies!!

Comments

Inicia sesión para dejar un comentario