Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Finished 28 / 11 / 2017
Funded!
Received
€ 18.491
Minimum
€ 13.965
Optimum
€ 27.510
434 Backers
Contributing € 5
Reconocimiento

Reconoceremos tu aportación al documental mostrando tu nombre en los créditos del documental y en la web del Tot Inclòs.

> 14 Backers
Contributing € 10
Visualización on-line + Reconocimiento

Aparte de reconocer tu aportación al documental, te pasaremos un enlace, después del estreno oficial, para que puedas visualizar el documental on-line.

> 95 Backers
Contributing € 20
Entrada estreno oficial + Reconocimiento

Aparte del reconocimiento, te daremos una entrada para asistir al estreno del documental.

> 100 Backers
Contributing € 25
Aparte del reconocimiento, te daremos una entrada para asistir al estreno del documental.

Aparte del reconocimiento y la posibilidad de ver el documental en la red, te llevarás tres postales diseñadas por Pau Oliver para las jornadas «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Backers
Contributing € 30
Póster + visualización on-line + Reconocimiento

Aparte del pertinente reconocimiento y la posibilidad de ver el documental en la red, te daremos un póster a elegir entre: la ilustración de alguna de las 4 portadas, el “Hara-Guiri”, el “Benvingut Turisme Insostenible” y el propio póster del documental.

> 18 Backers
Contributing € 40
Bolsa de tela + visualización on-line + Reconocimiento

Aparte de la posibilidad de ver el documental en la red y del merecido reconocimiento, te obsequiaremos con una bolsa de tela con el diseño del “Hara-Guiri”.

> 49 Backers
Contributing € 50
DVD + Reconocimiento

Aparte del reconocimiento, te daremos una copia del DVD del documental.

> 48 Backers
Contributing € 100
Lote completo + Entrada estreno oficial + Reconocimiento

Aparte de reconocer tu apoyo y asistir al estreno oficial del documental, te ofreceremos un lote completo de productos: tres postales, un póster, una bolsa de tela y el DVD del documental.

> 52 Backers
Contributing € 500
Proyección del documental

Para aquellas personas o entidades que apoyen este documental con una de las recompensas más alta, nos ofrecemos para co-organizar una proyección del documental en su pueblo o ciudad.

> 01 Backers
Contributing € 1.000
Productora asociada + proyección del documental

Para aquellas personas o entidades que apoyen este documental con la recompensa más alta, su nombre aparecerá en los créditos del documental como productora asociada (en el caso de ser un colectivo/organización, aparecerá el logotipo). Aparte, nos ofrecemos para co-organizar una proyección del documental en su pueblo o ciudad.

> 01 Backers

434 Backers

2 collaborators

Show backers

Anonymous

Donation
€ 10
Donation
€ 40
Donation
€ 50

Luz

Fan
Donation
€ 30
Donation
€ 10

Anonymous

Fan
Donation
€ 25
Donation
€ 10
Support message:
Molt agraida pel que esteu fent i dir en veu alta lo que molts mallorquins pensen ;)
Donation
€ 10
Donation
€ 100
Donation
€ 10

Anonymous

Donation
€ 20
Donation
€ 100
Donation
€ 10
Support message:
Tant de bo el vostre missatge arribe a molta gent, i canvie encara que siga un cap. Una llavor té més força que 1000 bombes. Ànim!

Carlosramiro

Member
Donation
€ 1

Anonymous

Member
Donation
€ 40

Crowdsourcing

Hace 4 years
Imatges d'arxiu: Agrairíem molt qualsevol cessió de material audiovisual per a poder ser emprat al documental.
Hace 4 years
Hola amics, l'última dècada he anat fent diferents pòsters i dissenys molt relacionats amb la temàtica del documental (dissenys per Cimentiments, plataforma Ses Fontanelles, pòsters antiautopista, incendis, etc.). Serà un plaure enviar-vos aquests materials. Alguns dissenyadors locals volem recolzar el plantejament de Tot Inclós. Aferrada!
Hace 4 years
Difusió: Qualsevol ajuda a l'hora de difondre el projecte per a que es conegui, serà benvinguda!
Hace 4 years
Tasques tècniques: Si alguna persona vol fer tasques tècniques desinteressadament, pot contactar amb nosaltres.
Hace 4 years
Hola! M'interesssa molt el projecte i m'encantaria participar! (llicenciada en audiovisuals i direcció de foto). Sòc principalment fotògrafa (Poso a disposició el meu Equip Canon Mark II, flash, tripode...etc) Però m'ofereixo per a qualsevol tasca de realització o producció. Ara mateix no estic treballant així que disposo de temps. (I cotxe x tasques de producció¿?) Se m'acud també la possibilitat de demanar un Dron si fos necessàri en algun cas puntual. (No està confirmat que el tingui a la disposició però podria investigar-ho ja que el meu germà forma part d'una petita companyia de drons a l'illa). No conec el projecte mès enllà d'aquesta pàgina així que m'agradaria saber una mica mès sobre l'equip, guió del documental i pla de rodatge si és que fos necessària la meva ajuda. Moltes gràcies i felicitats pel projecte. Quedo a la vostra disposició! ->Anna<-
Hace 4 years
M'oblidava! CONTACTE: annaruiz@protonmail.com 652.078.794
Hace 4 years
Hola Anna! Guau, quanta predisposició, moltes gràcies!! Estem en una fase embrionària: durant l'estiu l'equip tècnic ha estat gravant plànols de saturació/massificació i, ara que hem recaptat el mínim per tirar endavant el projecte, d'aquí poc ens seurem per anar planificant el rodatge. Hi ha una mica més d'informació del projecte a aquesta pàgina: http://totinclos.cat Ara mateix reenviem el teu oferiment a l'equip tècnic perquè el tenguin en compte. A veure si, la pròxima vegada que es reuneixin, et poden convidar. Moltíssimes gràcies!
Hace 4 years
Material audiovisual: Si vols prestar-nos qualsevol tipus de material audiovisual com càmeres, micros, drons... contacta amb nosaltres!